DIScussion

Hari Selasa...
"Adoi bnyk sial learning issue nak wat PBL. Mcm mn nk terang kat bdk2 nie.TITAS agi. Da la soalan Dr. Maisarah yang Felix suruh aku wat aku x wat. Da la time bincang soalan bio aku wat x tau je. Psal aku x tau nk jawab. Cam mana la nk terus degree ni. " pening pale aku pikir.
Aku pn bce la ape yg patut utk learning issue. Kamal mmbe bek aku kat seblah, aku pesan, " Cover utk aku skali. Ko wat la note tu bnyk sikit psal Pbl tu."

Lepas tu mencungap try cover Pbl aku. Titas tadi aku smpat la cover sket. Bace skali lalu je. Cukup pukul 3 pagi aku pn tdo.

Hari Rabu

aku bgn tp try agi bace. huhu. cam haram, x ley gak masuk kepala. mmg ade agi 10 page. kul 8 br bgn mn la sempat. kul 930 br nk bersiap. mmbe yg ade kete sume da blah. tggl la moto kawasaki wan. tu tanda wan ade agi.

kul 945 aku gi umah wan. wan tbongkang agi atas katil. " WOi x nk gi kelas ke?"
" Nak, jap...(LUPE APE DIE CKP)"

Tgk mcm x da harapan nk tumpang aku gi la kat tmpt bas. tgk2 siput, akmal n hazrin ade. haha. pastu likin smpai plak. diorg pn col la Felix suruh dtg ngan van buruk die amek kitorg.
"KO TGK. BERGUNA X VAN SI FELIX TU? KO GAK YG NK BAKAR VAN DIE KAN? HAHA."
likin balas ngan gelak kecik, sambil habiskan pall mall die.

1000pagi. Felix smpai ngan van buruknye. haha. kipas pn tercabut, a/c pn x da. absorber cam haram, melompat2 van tu nk gi kolej.



1130 lepas abis lecture gi pbl. Haram tul kamal x datang. Learning issue yang aku suruh die salin pada die. mampos. Slamat ade learning issue yang lepas. Ley la trang sket2. kire sia2 la usaha kamal n aku.

habis pbl, solat zohor, kelas discussion. haha... aku terang mcm sial punye. aku pn x abis bace mn aku ley terang gaya cam lecture. prof utih x jd prof utih la ari 2. silap terang maklumat agi

830 mlm. gi discussion agi. aku da bis bace titas. da prepare nk terang. adoiyai x smpat wat note plak utk group aku. mencungap aku siap kan sampai kul 1030. kedai photostat blakang da tutup. slamat ade pak cik dpan kat kedai topup hotlink tu. hoho. dpt gak la kurang harga psal mesin photostat rosak. huhu. akhirnye lepas photostat turn aku betul kan balik ape silap aku kat group discussion ptg td. puas gak la tgk ade yang amek perhatian time aku ckp. huhu.
THanx sume..tp nape la aku x cukup mse. adoi. cam mn la jd dokte t. ilmu didada x penuh agi. nk jawab soalan basic dokte pn x bley.

besok da exam titas. gudluck frenz...

Comments

Popular posts from this blog

Hallo from the other side.....

What if