Posts

Showing posts from November, 2009

DIScussion

Hari Selasa...
"Adoi bnyk sial learning issue nak wat PBL. Mcm mn nk terang kat bdk2 nie.TITAS agi. Da la soalan Dr. Maisarah yang Felix suruh aku wat aku x wat. Da la time bincang soalan bio aku wat x tau je. Psal aku x tau nk jawab. Cam mana la nk terus degree ni. " pening pale aku pikir.
Aku pn bce la ape yg patut utk learning issue. Kamal mmbe bek aku kat seblah, aku pesan, " Cover utk aku skali. Ko wat la note tu bnyk sikit psal Pbl tu."

Lepas tu mencungap try cover Pbl aku. Titas tadi aku smpat la cover sket. Bace skali lalu je. Cukup pukul 3 pagi aku pn tdo.

Hari Rabu

aku bgn tp try agi bace. huhu. cam haram, x ley gak masuk kepala. mmg ade agi 10 page. kul 8 br bgn mn la sempat. kul 930 br nk bersiap. mmbe yg ade kete sume da blah. tggl la moto kawasaki wan. tu tanda wan ade agi.

kul 945 aku gi umah wan. wan tbongkang agi atas katil. " WOi x nk gi kelas ke?"
" Nak, jap...(LUPE APE DIE CKP)"

Tgk mcm x da harapan nk tumpang aku gi la kat…