Posts

Showing posts from March, 2009

alhamdulilah mri

selepas 9 bulan opr8 ligament aku...kat lutut...aku gi la check ngan dr. bad.....punye la terkejut aku bile die sahkan ligament aku putus balik... aku rase sedih gak la... tp aku x de la sedih sgt pn pasal mende nak jadi...

tp aku x puas ati agi... so, cuti sem 2 aku guna kan nak check kaki...aku pergi la hospital wat mri(beh kurang x- ray cume beso sket)...aku kena tdo hospital 4 ari(rugi 4 ari bai cuti da seminggu je... abis plan aku nak kompos lagu)...

yg check aku dr ong ngan dr neo....

mule2 dr neo ni x sure...so die suruh aku wat mri...tuggu ar result4 ari....

menjelang la hari ke 4 kluar la result

dr ong: here i got your result...mri result...good news...your ligament was ok...not thorn at all... although your knee is shaken a little bit... and your hip are smaller than the right hip...i think u need to exercise a little bit loh....u will do this (blah...blah...blah....)

wah gembira nye ati aku bile die x putus... ley la aku hidup normal kembali... harap kaki aku akan pulih... aku ri…

MARA - MARA - ACMS.....

korang sang penipu...kate sume dapat fly indon...tahun lepas 4 org x dpt fly indon.... nape korang sorok kan berita nie??? kalo beritahu awal2 kan bagus... ade gak semangat nak stdy...

berita ni pn aku tau pagi tadi.... lepas turun dari bas...aku dan mmbe aku naik la teksi...rupe2nye dreba texi ni anak die pnh masuk acms...(allianze college of medical science)....slmat anak die dapat fly walaupun dgn result 2.9...driver ni kate...dengan bantuan pinjaman mara anak die dpt la fly... yg sedih nye blaja kat usu tu klas dekat 100 org... dgn kerusi plastik agi cam kat warong....dak mara kat usu wat memo kat mara suruh tolong dak mara... haram korang(mara) nak tolong...

ACMS pn wat problem gak... mara bayar korg suruh tolong dak2 nie...bayar kan visa...tp korang x bayar gak... da problem nak balik....bedebah....

berita 4 org x dpt fly tu pn pak cik driver tolong sampai kan...acms dan mara kate sume fly...tp
korang rahsiakan 4 org x dpt fly...2 org laki 2 org pmpuan... 2 org ni blaja ka…