alhamdulilah mri

selepas 9 bulan opr8 ligament aku...kat lutut...aku gi la check ngan dr. bad.....punye la terkejut aku bile die sahkan ligament aku putus balik... aku rase sedih gak la... tp aku x de la sedih sgt pn pasal mende nak jadi...

tp aku x puas ati agi... so, cuti sem 2 aku guna kan nak check kaki...aku pergi la hospital wat mri(beh kurang x- ray cume beso sket)...aku kena tdo hospital 4 ari(rugi 4 ari bai cuti da seminggu je... abis plan aku nak kompos lagu)...

yg check aku dr ong ngan dr neo....

mule2 dr neo ni x sure...so die suruh aku wat mri...tuggu ar result4 ari....

menjelang la hari ke 4 kluar la result

dr ong: here i got your result...mri result...good news...your ligament was ok...not thorn at all... although your knee is shaken a little bit... and your hip are smaller than the right hip...i think u need to exercise a little bit loh....u will do this (blah...blah...blah....)

wah gembira nye ati aku bile die x putus... ley la aku hidup normal kembali... harap kaki aku akan pulih... aku rindu nak bermain2 bersama rakan2....slmat dr bad salah check...die pn org gak...org slalu wat salah... tp kdg2 aku salah kan die gak... hahaha

Comments

Popular posts from this blog

Hallo from the other side.....

Ranting on life