Posts

Showing posts from April, 2017

So What To do now

Ade org bace ke blog aku?? Rase macam takde...


Hallo from the other side.....

Hi, panggil aku skoot. Skrg ni aku blaja dekat Mansoura University, Mansoura, Egypt. Sekarang dah tahun 5 bidang perubatan.  Total tahun belaja dekat sini 6 tahun 1/2. So patut aku grad tahun 2019.

Aku tinggal dekat sharek nukaiti. Sharek tu aku tulis bg senang bace and bende tue equivalent dengan Jalan la kalo bahasa melayunye. Sekarang nie aku tgh blaja sem 10 (OnG and Paeds).

So hows mcm mna kat Mesir nie, tempat aku mcm bandar tp x berapa nak besar. Y nk rase tinggal bandar2 besar sila lah tinggal kat Alexandria or Cairo. Tempat2 berjalan banyak. Yes mmg bnyk tp kalo ko stdy sesorg  or ko ketua stdy group ko lupekan je la hasrat ko pasal bnyk lagi bende ko nk kne stdy.  Tapi pasal tu aku post lain la nnt.

Anyway ape je best kalo kat mesir nie, kalo ko suke makan bende pelik2 ko bole survive la kat sini. Tapi kalo ko jenis cerewet nak makan nasi memanjang bole la pergi meninggal. Kalo sarapan either ko makan masak sdr or ko pergi beli kat kedai2 arab jual ta'meya falafel or ko…